In de polonaise met Omroep Gelderland

7 mei 2008 om 00:00 Nieuws

REGIO - Zet de stoelen aan de kant, zing mee en ga voorop in de polonaise want het is twee dagen lang feest bij TV Gelderland. Vanuit Gelredome in Arnhem komen de beste Nederlandse artiesten in uw huiskamer.

Thomas Berge, Koos Alberts, Lee Towers, Nick en Simon en Corry Konings, zomaar een paar namen die optraden tijdens het Giga Piratenfestijn in Gelredome. Zij zijn met Pinksteren te zien en te horen in twee concert-registraties bij TV Gelderland. Met alle bekende hits, maar ook met een muzikale ode aan eind vorig jaar overleden Arne Jansen. Zijn “Meisjes met rode haren” en “Schaam je voor je tranen niet”, vertolkt door de toppers van het Nederlandse levenslied, vormden het ontroerend hoogtepunt in Gelredome.

Beide Pinksterdagen (deel 1 en 2) te zien bij TV Gelderland vanaf 18.15 uur (daarna ieder uur)

Bij Radio Gelderland is het Tweede Pinksterdag de dag van “De Tweede Hits”. Een dag zonder eendagsvliegen, want van 8.00 tot 19.00 uur hoort u telkens de tweede hit die een groep of artiest in Nederland had. Bovendien zijn er prachtige verzamel CD-’s met hits uit de jaren ’70 en ’80 te winnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie