Con Amore houdt Sing-Inn

3 april 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op dinsdag 22 april 2008 geeft het Christelijk gemengd koor ”Con Amore” een Sing-Inn in de Kandelaar aan de Meinstraat. De muzikale avond begint om 20.00 uur.

Voor de versterking van het koor is Con Amore op zoek naar zangers en zangeressen. Speciaal hiervoor organiseert Con Amore een Sing-Inn waar iedereen kennis kan komen maken met het voor het koor kenmerkende brede repertoire. Het strekt zich uit van geestelijke liederen tot klassieke werken en lichte eigentijdse stukken. Natuurlijk mag er die avond ook alleen geluisterd worden. Bovendien is er voldoende ruimte om met de koorleden te genieten van een kopje koffie.

Dirigent Fred de Vries heeft voor de Sing-Inn een afwisselend programma samengesteld, zodat iedereen die avond kan meezingen. Alleen luisteren mag natuurlijk ook. Voor nieuwe leden is er voldoende tijd om hun partij in te studeren en zo mee te kunnen doen met het Najaarsconcert dat Con Amore samen met het Amersfoorts Mannenkoor geeft op 22 september aanstaande in de Kruiskerk.

Iedereen is van harte welkom bij de Sing-Inn op 22 april aanstaande aanvang 20.00 uur in kerkgebouw De Kandelaar aan de Meinstraat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie