Fast Office Furniture in Nijkerk

19 maart 2008 om 00:00 Nieuws

Daar kunnen zij een groot deel van hun gebruikte en nieuwe meubilair tonen aan klanten. Naast bureaustoelen en werkplekken verkopen zij ook vergader-, kantine- en ontvangstmeubilair en presentatiemiddelen.

NIJKERK - Helmert de Mots en Sidney de Korte zijn sinds begin maart 2008 in een pand op de Koperslager 29 in Nijkerk begonnen met de verkoop van inrichtingen voor kantoren. Met nieuw en jong gebruikt kantoormeubilair hopen zij iedereen via hun ‘snel leverbaar programma’ snel aan een nieuwe inrichting te kunnen helpen. Beide heren zijn al jaren in deze sector werkzaam en besloten de krachten te bundelen. Zij zijn op zoek gegaan naar een ruim bedrijfspand in Nijkerk.

door Maureen van Goethem

,,In ons bedrijf ziet de klant een overzicht van de door ons gevoerde grote lijnen op het gebied van moderne kantoorinrichting,”vertelt Helmert. ,,Van de eenvoudigste stoel tot de meest ergonomische bureau- en kastenopstelling, alle meubels voldoen aan de wettelijke normen en eisen.”

,,Maar ook op onze nieuwe website vind je in hoofdlijnen van wat er beschikbaar is,” gaat Sidney verder. “Fast Office Furniture verkoopt nieuw meubilair van zo’n dertig bekende merken waaronder Markant, GDB, Mexl en Viasit. Maar wij kunnen alle merken leveren, ook al hebben we niet alles op de website of in het bedrijf staan.

Naast de standaard bureaus zijn er bij de werkplekken verschillende combinatiemogelijkheden, ik noem hierbij de grootte, de kleur van het blad of de poten. Alles is samen te stellen tot een persoonlijke werkplek.”

Daarnaast heeft Fast Office Furniture een regelmatig wisselend aanbod in jong gebruikt meubilair.

“U als klant wil graag een kantoor (her)inrichten. Bij ons kunt u een kijkje nemen in het jong gebruikte assortiment bureaus, bureaustoelen, kantoorstoelen, kasten, ladeblokken, tafels en overige kantoormeubelen.

Dan zult u zien dat een product uit dit assortiment prima bruikbaar is. Het kan voorkomen dat enkele modellen lichte lak- en/of krasschade vertonen, maar dan niet dusdanig dat ze er schandalig of ‘uitgewoond’ uitzien.

Zeker voor een startende ondernemer, of een ondernemer die zijn geld wel beter kan c.q. wil besteden dan aan duur kantoormeubilair, zijn deze tweedehands kantoormeubelen een prima optie,” zegt Helmert.

Voor alle advies over moderne kantoorinrichting kunt u terecht bij: Fast Office Furniture, Koperslager 29 in Nijkerk. Tel: 033 245 1416. www.fast-officefurniture.nl. De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur, zaterdag van 10.00-13.00 uur. Buiten openingstijden alleen op afspraak.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie