Stephan Enter in ‘t Laakmannetje

5 maart 2008 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Op woensdag 12 maart houdt de Hoevelakense Boekhandel een avond met de Barneveldse schrijver Stephan Enter. Deze veelbelovende auteur staat inmiddels wederom op de longlist voor de prestigieuze Libris Literatuurprijs met zijn alom geprezen boek “Spel”. Het wordt een gezellige, maar ook vooral interessante avond waarbij de auteur zal ingaan op het thema “houvast in het leven”. De boekhandel wordt zo ingericht dat er voldoende ruimte vrijkomt om een redelijk aantal mensen te herbergen in een besloten sfeer. De toegang is gratis en alle aanwezigen ontvangen een hapje en een drankje.

Aanmelden is mogelijk in de boekhandel of via www.dehoevelakenseboekhandel.nl.

Nu reeds attendeert de Hoevelakense Boekhandel plaatsgenoten op twee andere evenementen die eraan staan te komen:

Tijdens de kunstbeurs die op 12 en 13 april door het jubilerende Collage bij Intres wordt georganisserd zal ook de boekhandel met een eigen stand acte de présence geven. Adri Grift, zelf een enthousiaste liefhebber van kunst, zal belangstellenden met raad en daad terzijde. Er worden bijzondere uitgaven op kunstgebied getoond waarbij tal van stijlen en kunstenaars vertegenwoordigd zullen zijn alsmede een uitgebreide collectienaslagwerken voor amateurschilders en beeldhouwers.

Op 24 april, aan het begin van de landelijk georganiseerde “Week van de Klassieken”, is er een muziekevenement in “de Haen”. Daar zal, op groot scherm, de barokopera “Julius Caesar in Egypte” van Georg Friedrich Händel in een uiterst vermakelijke als ook hooginteressante uitvoering worden getoond met uitleg en onderbouwing. Zowel voor de liefhebber als ook voor de volstrekte leek een avond om te noteren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie