Wie wordt dè politicus van 2007?

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

In een twee uur durende live-uitzending vanuit Grand Café ‘t Regthuys, waaraan ook de Stad Nijkerk meewerkt, blikt Politiek Café terug op het afgelopen jaar. De dit seizoen nieuwe en jonge presentatoren Albert Bos en Nelleke den Besten spreken met politiek verslaggevers Henk Brinkman en Peter Kerklingh over wat hen het meest is bijgebleven uit 2007. Zij evalueren ook met burgemeester Renkema en de aanwezige politici.

NIJKERK - Is Aart Klompenhouwer opnieuw politicus van het jaar of streeft een ander raadslid hem voorbij? Vrijdag wordt in een speciale uitzending van Nfm-programma Politiek Café bekend wie deze titel opgespeld krijgt. Politiek verslaggevers rangschikten daarvoor een lijst met 29 politici. Bij hun beoordeling letten zij op communicatie, volksvertegenwoordige rol en debatdeelname.

De beide columnisten, Cactus en Peter van Trommelen, krijgen een podium voor een scherp jaaroverzicht. Toch is de show zonder de meningen van inwoners niet af. In de special is dan ook een reportage te horen met ‘straatpraat’. Hoe kijken Nijkerkers, Hoevelakers en Veenders aan tegen hun volksvertegenwoordiging? De speciale uitzending van Politiek Café is vrijdagavond 14 december vanaf 18.00 uur te beluisteren op 106.8 fm (ether), 93.1 fm (kabel) of via www.omroepn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie