Kinderboekenweek bij Bruna

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van geheimen. Om 9 uur ‘s ochtends stonden de kinderen van groep 6 van de R.K. basisschool “Het Baken” vol spanning te wachten welk geheim ze moesten onthullen. Er was een “mystery guest” uitgenodigd waarvan de identiteit moest worden ontmaskerd. Vol enthousiasme vuurden de kinderen vragen op deze gast af , die deze beantwoorde met een mysterieus ja of nee. Na vele vragen en geheim overleg werd het uiteindelijk duidelijk. Het was Burgemeester Renkema. De Burgemeester nodigde de kinderen uit om alles wat ze nog niet van hem wisten te vragen wat een leuk gesprek opleverde. Onder het genot van een krentenbol en limonade konden de kinderen luisteren naar een leuk verhaal, voorgelezen door Renkema.

Burgemeester Renkema ontrafelt geheim NIJKERK - Traditioneel wordt de Kinderboekenweek bij Bruna Andeweg en Pater aan het Singel geopend door de kinderen van een basisschool uit Nijkerk. Dit jaar wilde de R.K. basisschool “het Baken” hier graag hun bijdrage aan leveren.

Aankleding

Hierna was het de beurt aan groep 3 om voor een passende aankleding van de winkel te zorgen. Er zijn prachtige letters gemaakt, die samen met de medewerkers van de Bruna in de winkel zijn opgehangen. De winkel heeft hierdoor een prachtige uitstraling gekregen. Beide klassen kregen voor de schoolbibliotheek nog een mooi boekenpakket mee. Zo kon iedereen terugzien op een geslaagde ochtend.

Wie het werk van de kinderen wilt bewonderen of op zoek is naar een leuk kinderboek is welkom bij de Bruna aan het Singel 32 te Nijkerk. De Kinderboekenweek duurt nog tot zaterdag 13 oktober en er zijn nog vele geheime prijzen te winnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie