Beachvolley geslaagd feest

27 juni 2007 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Het zevende beachvolleybalfeest mag geslaagd worden genoemd, ook al werd het toernooi geplaagd door regenachtige omstandigheden. De volleyballers lieten zich niet uit het veld slaan door regen en wind en speelden hun partijtjes rustig uit.

Toernooi soms geteisterd door regen

door Henk Brinkman

De Nijkerkse Volleybal Club kan terugzien op een geslaagd festijn. Het bego zaterdag met een clinic voor jongeren die geinteresseerd waren in het spel met de bal en het net. Toeschouwers konden rustig genieten van alles wat werd geboden. Voor hun kinderen was door de sponsors van het toernooi een springkussen geplaatst, waar gretig gebruik van werd gemaakt.

Regen geen spelbreker

Zaterdagvond werd een begin gemaakt met de poulewedstrijden in de verschillende klassen, die op maandagavond een vervolg kregen. Gisteravond werden de finales gespeeld. De deelnemers lieten zich niet afschrikken door de soms herfstachtige omstandigheden en speelden prachtige en spannende wedstrijden.

Bij de recreatieve volleyballers won het team van Café La Vie voor de BVB groep.

In de prestatieklasse trokken de spelers van ‘t Regthuys aan het langste eind.

Bij het voetvolleytoernooi bleken de spelers van NSC hun techniek het beste te beheersen. Zij wonnen het toernooi.

Gelderse toer

Vandaag wordt het Rabobeachvolleyfeest afgesloten met een officieel beachvolleybaltoernooi, dat onderdeel uitmaakt van een Gelders volleybalkampioenschap. Die toer gaat doorde hele provincie en modt uit in de Gelderse finale, die begin spetember in harderwijk wordt verspeeld.

Vanavond spelen acht herenteams en acht damesteams in een officiële beachvolleybalcompetitie op het Nijkerkse strand op het Plein. Twee tegen twee. Dat beloven spectaculaire wedstrijden te worden tussen Gelderse spelers van topniveau.

Eindstanden van het beachfestijn:

Volleybal laag:

1) Cafe la Vie 2

2) BVB groep

3)Pon Volkswagen

4) Cafe la Vie 1

Volleybal hoog

1) Regthuys

2) Zijlstra Era Makelaardij

3) Princesse

4) Old Niekark

Voetvolley

1) NSC-Nijkerk

2) Zijlstra Era Makelaardij

3) Hoveniersbedrijf van Elteren

4) Veensche Boys

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie