Bosveld BV wint Bedrijventoernooi

6 juni 2007 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Afgelopen zaterdag werd op het zonovergoten sportpark van S.C. Hoevelaken het twaalfde bedrijven voetbaltoernooi gehouden. Dat het toernooi populair is onder de regionale bedrijven bleek uit de in totaal 30 inschrijvingen.

De wedstrijden waren van hoog niveau; slechts 3 van de 75 poule wedstrijden hadden een ‘hoge’ uitslag. Tijdens de poulwedstrijden had Bosveld BV zich intussen ontpopt als een makkelijk voetballend team dat alle wedstrijden had gewonnen, zelfs de kwartfinale. Ook Streeploos, Kruythof Incasso en Bouwbedrijf Doppenberg BV wisten zich te plaatsen voor de halve finales. De halve finale tussen Streeploos en Bosveld BV werd de triller van het toernooi. Na de reguliere speeltijd was 2-2 en ook na verlenging. Uiteindelijk moesten penalty’s de beslissing brengen en won Bosveld BV. De strijd om de derde en vierde plaats ging tussen Streeploos en Kruyhof Incasso. Door een 2-1 overwinning was het Streeploos die de derde plaats voor zich opeiste. De finale tussen Doppenberg en Bosveld BV werd een 1-0 overwinning voor Bosveld, zij gingen met de grote beker naar huis.