Kruiswerk West-Veluwe en Icare samen verder onder één naam

20 maart 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Sinds een aantal jaren werken Kruiswerk West-Veluwe en Icare Verpleging en Verzorging intensief samen in Nijkerk. Beiden met jarenlange ervaring, maar altijd met hetzelfde doel: klanten in staat stellen om zo lang mogelijk verantwoord thuis te blijven wonen. De teams zijn inmiddels volledig met elkaar vervlochten en de klanten zijn gewend aan deze samenwerking. Daarom is het moment daar om onder één naam verder te gaan: Icare.

Zeker van goede zorg

Icare werkt met kleine wijkteams, zodat de klant en zorgverleners elkaar goed kennen en de klant te maken heeft met een kleine groep zorgverleners. De verpleegkundigen werken dichtbij en zijn bekend in de buurt. Hierdoor kunnen ze makkelijk contact leggen met andere zorg- en welzijnsorganisaties. Ze werken goed samen met huisartsen en zorginstellingen. Icare biedt professionele verzorging en verpleging thuis aan mensen die dat nodig hebben. En dat betekent altijd en overal, 24 uur per dag. Mensen kunnen altijd rekenen op professionele zorg thuis van Icare, ook bij complexe zorg, nachtzorg en 24-uurszorg en dat is uniek in vergelijking met andere zorgaanbieders.

Icare in Nijkerk

Icare verleent met vijf wijkteams zorg aan klanten in heel Nijkerk. Ook is er een speciaal psychogeriatrisch (PG-)team actief dat specialistische zorg biedt aan mensen met dementie. De teams zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Nijeveste (Oranjelaan 104) en Gezondheidscentrum Corlaer (Henri Nouwenstraat 18). Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Icare in Nijkerk, tel. (0522) 27 96 76.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie