Vijftig dagen op weg met God

11 maart 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Zelfs mensen die nergens in zeggen te geloven geven aan wel eens een schietgebedje te bidden. Tegelijkertijd is meer dan de helft van de christenen niet tevreden over zijn of haar gebedsleven. Bidden is blijkbaar een levensbehoefte van mensen, maar ook zijn veel mensen ontevreden over hun eigen bidden.

In de tijd tussen Pasen en Pinksteren gaan veel kerken in Nederland ,,50 dagen op weg met God''. Ook de Eben-Haëzerkerk wil u deze 50 dagen meenemen in dit project over bidden. De kerkdiensten zullen allemaal gericht zijn op bidden.

Daarnaast is er op elke donderdagavond in deze periode (behalve hemelvaartsdag) een thema-avond over gebed. Naast een korte uitleg over het thema van de avond, zal er tijdens deze bijeenkomsten veel ruimte zijn om je eigen ervaringen en ideeën te delen. Zo kun je (beter) leren bidden.

Of u aangesloten bent bij een kerk of niet, u bent van harte welkom op 4, 11, 18, 25 april en / of 2, 16 mei van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Eben-Haëzerkerk in Nijkerkerveen (via de ingang aan de Van Noortstraat). Deelname is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.eben-haezerkerk.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie