Groot Nijkerks Dictee

11 maart 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Rotaryclub Nijkerk organiseert alweer voor de derde keer het Groot Nijkerks Dictee. Ook dit jaar wordt het dictee geschreven door de Nijkerker Henk Claasen. De voorlezer van het dictee is nog een verrassing. Dit jaar wordt het Nijkerks Dictee gesponsord door de Gemeente Nijkerk in het kader van Nijkerk 600. Op 27 maart is het 600 jaar geleden dat Nijkerk door de Hertog van Gelre stadsrechten kreeg. Dit wil de Gemeente in 2013 graag met een ieder vieren. Feest van verleden en heden als poort naar de toekomst.

Het Groot Nijkerks Dictee zal worden gehouden op 17 april om 19.30 uur in het Corlaer College en duurt naar verwachting tot 22.30 uur. Uiteraard zullen de leden van Rotary Nijkerk u in de watten leggen. Er zijn hapjes en drankjes en het moet een mooie avond worden. Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Mail naar: dicteerotary@hlbnijkerk.nl. Mocht u willen deelnemen dan dient u wel te voldoen aan de voorwaarden woonachtig, werkzaam of geboren te zijn binnen de gemeente Nijkerk.

Wanneer: woensdag 17 april van 19.30 tot 22.30. Waar: Corlaer College Nijkerk. Waarom: Omdat Nijkerk 600 jaar geleden stadsrechten heeft gekregen. Kosten: € 6,00 verbonden (€ 1,00 per 100 jaar stadsrechten). Deze kunt u voldoen op de avond van het Dictee.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie