Beursvloer Hoevelaken: matches vorderen gestaag

25 februari 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De Beursvloer Hoevelaken ligt al weer geruime tijd achter ons. 85 matches werden gemaakt; de uitvoering daarvan is in volle gang. Wekelijks komen er terugkoppelingen van geslaagde uitvoering van de gemaakte afspraken tussen maatschappelijke instellingen en het bedrijfsleven.

Op zaterdag 9 februari knapten een tiental leden van de Lions Club Hoevelaken de tuin op van een Irakees vluchtelingengezin woonachtig in Hoevelaken. Met vereende krachten werd de voortuin ontdaan van de verwilderde begroeiing, het grint gereinigd en geëgaliseerd. Het welig tierende gras in de achtertuin is verwijderd zodat over enkele weken de nieuwe bestrating kan worden aangebracht. En passant werd ook de tegenprestatie geleverd: een heerlijke Irakese lunchmaaltijd. Maar er gebeurt nog veel meer.

De SC Hoevelaken beschikt in haar 50-jarig jubileumjaar inmiddels over een prachtig spandoek, beschikbaar gesteld door Tomassen ICT. De Hulpdienst Hoevelaken is zeer verguld met een door de accountants van Meeuwsen Ten Hoopen gemaakt computerprogramma dat hen ondersteunt bij hun activiteiten. Sinds begin januari is bij Kapsalon Van Straalen (namens de ondernemingsvereniging Hoevelaken) een vitrinekast te bewonderen van de stichting InteraktContour. Fertile Ground heeft de Volksuniversiteit Hoevelaken geadviseerd inzake haar PR-beleid en het gebruik van de sociale media. Studio Frisk heeft voor de Seniorenbeurs die op 20 maart aanstaande plaats vindt een aantal promotiemiddelen ontworpen zoals een logo, banners en posters. De Kunstroute Hoevelaken start vanaf 1 maart met een doorlopende expositie van kunstenaars bij een (nog anoniem) bedrijf in Hoevelaken. Hospice Nijkerk is in overleg met een aantal wederpartijen om haar verbouwing te organiseren en de peuterspeelzaal Klavertje 4 is inmiddels onder handen genomen door de firma Beitler.

Dankzij de beursvloer gaat een groot aantal wensen van maatschappelijke instellingen in vervulling. Grote dank is verschuldigd aan het lokale bedrijfsleven in Hoevelaken dat hierbij een fantastische rol speelt. Mede op basis van de deze resultaten en de zeer positieve reacties heeft de Lions Club Hoevelaken besloten om in 2013 wederom een beursvloer te organiseren. Op 9 oktober 2013 vindt de tweede editie plaats.

Nominatie Vrijwilligersprijs

Als klap op de vuurpijl ontving de Lions Club Hoevelaken deze week het bericht dat de Beursvloer Hoevelaken is genomineerd voor de Vrijwilligersprijs van de gemeente Nijkerk in de categorie Innovatie. Op 6 maart 2013 wordt tijdens een feestelijke uitreiking bekend gemaakt wie de winnaars zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie