Een zonnige toekomst met Alfastroom

22 februari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Alfastroom organiseert in samenwerking met Dugreja Deuren en Zonwering B.V. op woensdag 27 februari om 19.00 uur een informatiebijeenkomst voor particulieren in Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4, Nijkerk

door Maureen van Goethem

Tijdens deze avond wordt uitgelegd hoe u kunt bijdragen aan een duurzame toekomst. Op deze avond zullen verschillende producten worden getoond en kunnen al uw vragen worden beantwoord.

Alfastroom is een bedrijf dat zich richt op het realiseren van energiebesparende maatregelen. Het bedrijf ontwikkelt producten en concepten die aansluiten bij de particuliere en zakelijke duurzame energiebehoefte. Hierbij worden de levering en montage verzorgd door een erkende installateur uit uw regio. Dugreja Deuren en Zonwering B.V. uit Putten is de lokale installateur in de regio Nijkerk. Dugreja kenmerkt zich door een persoonlijke service, een eerlijk advies met een betrouwbare kwaliteit en een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

U koopt uw product bij een erkende installateur uit uw regio met een eigen gezicht. Zodra u zich aanmeldt voor een gratis advies op maat zal de lokale installateur een vrijblijvend advies geven over de wijze waarop de installatie het meest efficiënt gerealiseerd kan worden. Er zal hierbij rekening worden gehouden met het dakoppervlak, de dakconstructie, de ligging van de locatie ten opzichte van het zuiden en het rendement die de panelen in uw specifieke situatie zullen hebben. In de berekening wordt rekening gehouden met economische factoren zoals inflatie, afgezet tegen de berekende opbrengst van het aangeboden zonnepanelensysteem.

Duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord leven met oog voor het milieu en de wereld van morgen. Doelstellingen zijn er volop, maar hoe brengt u ze in de praktijk? Hoe verandert u het groene denken en uw bewustzijn in een concrete actie? Door middel van deze bijeenkomst komt u alles te weten over het opwekken van zonne-energie en de werking van de zonnepanelen en omvormers. Het doel van de avond is niet alleen u bewust te maken dat u een duurzame ontwikkeling zelf in de hand hebt, maar ook waarom het nu meer dan ooit loont om te investeren in zonnepanelen.

u Locatie: Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4, Nijkerk. www.alfastroom.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie