Tarik Tissoudali tekent toch bij

21 februari 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Na aanvankelijk te hebben aangegeven dat hij Sparta Nijkerk aan het einde van dit seizoen zou gaan verlaten heeft de 19-jarige Tarik Tissoudali gisteren alsnog duidelijk gemaakt dat hij bij nader inzien toch graag bij de club blijft.

,, Nadat Tarik vorige week dit signaal afgaf, hebben wij ons beraden. Natuurlijk willen wij een talent als Tarik graag behouden. Maar er zijn veel en ellenlange gesprekken met een speler gevoerd, de speler gaf aan toch niet door te zullen gaan. Wij zijn dus op zoek gegaan naar een plaatsvervanger op die positie. Het is dus best een beetje ingewikkeld als dezelfde speler vervolgens aangeeft toch te willen blijven. Het zal te maken hebben met "de jonkheid" zullen we maar zeggen, hopelijk leert Tarik hier van, ik denk het wel', aldus technisch manager Harry Hamstra.

Inmiddels heeft Tarik ook gesprekken gehad met de technische staf. Simon Ouaali en Marco Elders zijn er van overtuigd dat Tarik kan uitgroeien tot een belangrijke speler. Ouaali: ,,maar spelers van 19 jaar moeten niet denken dat ze er na een paar maanden al staan en dat ze alles maar kunnen eisen. Eerst presteren en als je dat in een constante lijn doet, heb je recht van spreken. Tarik is een talent maar hij moet vooral de komende jaren investeren in zichzelf en in het team waarvan hij onderdeel uitmaakt. Eerst de club, dan het team en dan pas de individuele speler, dat is de volgorde en niet anders! Wij wensen Tarik dan ook veel succes en voetbalplezier en hopen dat hij zich nu weer voor 100% op voetbal kan gaan richten."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie