Watergoor in actie tegen koploper Sporting Harderwijk
Watergoor in actie tegen koploper Sporting Harderwijk Watergoor

Watergoor 'bestolen' door koploper

31 maart 2018 om 09:03 Sport/sport Deel je nieuws

De zaalvoetballers van Watergoor waren vrijdagavond dichtbij een enorme stunt, maar ondanks de 2-1 voorpsrong en een hevig slotoffensief ging koploper Sporting Harderwijk met de zege aan de haal: 2-3. 

Het leek de avond van Mark Kloostra te worden, toen de watervlugge dribbelaar vanaf de penaltystip de 2-1 liet noteren, maar het was een sprookje zonder goed einde: "We spelen zo'n goede wedstrijd, maar dat wordt dan niet beloond en dat is zo'n enorme domper", legde Kloostra uit. "Dat we zo dichtbij waren maakt het extra zuur. We hadden Sporting Harderwijk echt bij de strot in die laatste paar minuten, maar dan valt hij gewoon net niet goed voor ons, zo zonde! Eigenlijk moet je het resultaat vergeten en het goede gevoel van een prima wedstrijd meenemen, maar dat werkt bij mij niet zo."

Minimaal een acht
Over of iemand iets te verwijten viel, was Kloostra stellig: "Iedereen haalde minimaal een acht vandaag en heeft gevochten als een leeuw, dus nee! Als je alleen al ziet hoe Rob Schoon staat te ballen bij z'n debuut in het eerste, alsof ie aan z'n tweede jeugd is begonnen."

Transfer?
Dat Kloostra in de belangstelling staat van andere clubs is geen geheim, maar een transfer sluit hij uit: "Er zijn inderdaad gesprekken geweest, maar de tijd van ambities ligt achter me. Een aantal jaar geleden had ik het zeker gedaan, maar nu blijf ik lekker bij m'n vrienden in Watergoor spelen. M'n eerste, enige en laatste club. Goed verhaal, toch?"

"Toch balen dat we vanavond geen punt pakken, hoor. Die hadden we zeker verdiend", besloot Kloostra.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie