Prijzenregen bij Dance Battle Hellas Hoevelaken

21 januari 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - In Zalencentrum De Haen in Hoevelaken was het zaterdag 19 januari een drukte van belang tijdens de derde editie van de Dance Battle, waar Hellas dansleden in een creatieve battle, een zelfgemaakte choreagrafie lieten zien aan het publiek en een vakjury.

Na een spetterende opening van damesselectie 'Danza Nova' op het nummer 'Born this way' van Lady Gaga was het de beurt aan de kandidaten. Het was een avond vol fantastische, ontroerende, grappige en mooie dansen, waarbij goed te zien was wat de meiden tijdens de lessen geleerd hadden. Dit jaar zijn er vijf prijzen vergeven in verschillende categorieën en dit zijn de winnaressen: Categorie recreatie t/m 10 jaar: 'Black &White', bestaande uit Ella-Lize Eberhard en Anique van Gestel. Categorie recreatie 10 jaar e.o.: 'De Giebels', bestaande uit Kayleigh Polhuis en Demi Terpstra. Categorie selectie t/m 10 jaar: 'The Spotlights', bestaande uit Maaike van Alphen, Cheyenne Bihari, Eline Breugem. Categorie selectie 10 jaar e.o.: 'NoorXan', bestaande uit Noortje Traa en Xandra Wouters.

De originaliteitprijs ging naar 'No Names', bestaande uit Famke Broekhuis, Sarawitia Franken, Dionne Herder, Basha de Jong.

Hellas bedankt alle vrijwilligers die zich hebben ingezet tijdens deze avond. Met speciale dank aan Zalencentrum de Haen als sponsor van de locatie en Harro Bannink als fotograaf. De foto's van de Dance Battle zijn binnenkort te zien op www.hellashoevelaken.nl. Deze 3e editie van de Dance Battle was een groot succes en zal volgend jaar zeker weer op het programma van Hellas staan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie