Dames Voice BvB-Groep Winterkampioen

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Na zes gewonnen wedstrijden op rij, kwam nu de nummer 2 in de competitie Celeritas op bezoek in Nijkerk.

Dames Voice BvB-Groep begonnen erg zenuwachtig aan de wedstrijd. Door drie doelpunten op rij van Yvonne Pieterse bleef het echter gelijkopgaand. Daarna kregen de Dames meer grip op de wedstrijd d.m.v. compact verdedigen, goed keeperswerk van Esther Burgwal en 3 snelle break-outs van Rose-Ann van Alphen. Celeritas bleef haar doelpunten ook scoren, waardoor Voice BvB groep niet echt kon uitlopen. Na 2 mooie doelpunten van Eva van der Helm kon Voice BvB-Groep de rust in met een voorsprong van 9-6.

De 2e helft werd gelijk fel en goed gestart. Door snel opgebouwde aanvallen werden er in een rap tempo prachtige doelpunten gescoord. Verdedigend zat de boel goed dicht, waardoor er ruim in de 2e helft een voorsprong van 17-8 op het scorebord te zien was. Tot en met de laatste minuut bleven de meiden scherp en zo werd er een einduitslag van 20-12 behaald. De Dames BvB-Groep gaan zo ongeslagen de Feestdagen in en starten pas 12 januari weer met de 2e helft van de zaalcompetitie. Doelpunten Voice: Yvonne Pieterse 7, Rose Ann van Alphen 5, Eva van der Helm 3, Janneke Brilman 2, Ilona van Alphen 1, Linda van den Hengel 1, en Alice van de Pol 1.