Laat je meenemen op ontspanningsreis

14 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Na dertien jaar werkzaam geweest te zijn bij schoonheidssalon Anke Veer heeft de Nijkerkse Annette Willems de stap gezet om haar eigen schoonheidssalon te openen.

Door Maureen van Goethem

U kunt bij Annette terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Bijvoorbeeld een complete gezichtsbehandeling. Annette: ,,Ik begin met een reiniging en peeling, de wenkbrauwen worden geëpileerd en als u wilt geverfd evenals de wimpers, gevolgd door een ontspannende 20 minuten durende massage van de nek, schouders en gelaat. Gevolgd door een op uw huid afgestemd masker.’’

Als de klant het wil hoeft zij niet zonder make-up de deur uit want dat verzorgt Annette ook. En wanneer u trouwen of gewoon een feestje heeft, kunt u ook terecht voor dag- of avond make-up. Vergeet de zorgen van alledag en onderga een ontspannende lichaamsmassage.

Naast de mooi-maak behandelingen zijn er ook minder leuke dingen die Annette kan verhelpen. Zoals het ontharen van benen, armen en oksels.

Annette werkt met het merk Webecos, een merk dat al meer dan 40 jaar het toonaangevende merk is voor schoonheidssalons. ,,Dit merk heeft een zeer uitgebreide verzorgingslijn en een nieuwe moderne make-uplijn. De make-up collectie bestaat uit een variatie van items en kleuren die een perfecte basis vormen voor zowel de dagelijkse als de feest en bruidsmake-up,’’ aldus Annette.

Annette zal u begeleiden met het kiezen voor een passende, effectieve Webecos behandeling. Om optimaal resultaat te krijgen van uw behandeling adviseert zij u graag over de producten voor thuis.

Kenmerkend voor de cosmetica is dat de meeste grondstoffen een plantaardige oorsprong hebben. De producten zijn niet op dieren getest en bovendien hypoallergeen.

Net voor de Kerstdagen kunt u bij Annette cadeaubonnen kopen. Een cadeaubon staat voor een momentje verwennerij en ontspanning en is leuk om te geven en om te krijgen.

De salon is gevestigd bij het huis van Annette en dicht in de binnenstad van Nijkerk. Ook een voordeel is dat er voldoende parkeergelegenheid dichtbij is.

uAW schoonheidssalon. Venestraat 53 te Nijkerk. Tel. 06-29261868. www.awschoonheidssalon.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie