Let's hear it for the babies!!

10 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Elk jaar organiseert 3FM in samenwerking met het Rode Kruis een grote actie om geld in te zamelen voor een goed doel (Serious Request). Dit jaar is het doel het terugdringen van de babysterfte.

Iedere 6 seconden sterft er ergens in de wereld een baby. Een stille ramp die jaarlijks 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt. Een groot deel van deze babysterfte kan met eenvoudige middelen voorkomen worden.

Dit doel raakt ons erg als verloskundigen van Praktijk voor verloskunde de Oorsprong en daarom hebben wij besloten om actie te gaan voeren om hierdoor zoveel mogelijk geld op te halen en zo ons steentje te kunnen bijdragen.

Wij zijn verschillende ondernemers aan het benaderen voor donaties en verder organiseren wij zaterdag 22 december een actiedag, ,,Super Saterday''.

Deze dag vinden er allerlei activiteiten plaats in en rond Gezondheidscentrum Corlaer. Wijzelf gaan pretecho's maken. Er komt een fotograaf voor het maken van mooie foto' s, er is een vrachtwagen die ritjes gaat maken met de kinderen en er staat een springkussen. Daarnaast zullen er meerdere ondernemers zijn die spullen en kleding gaan verkopen etc etc. En er is nog veel meer in de planning!! Dit allemaal om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het terugdringen van de babysterfte!

Mochten er na het lezen van deze informatie ondernemers of particulieren zijn die zich willen aansluiten van harte welkom! Voor verdere informatie kijk op onze actiesite www.kominactie.nl/deoorsprongtegenbabysterfte

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie