Kerstfair Synagogepad groot succes

25 november 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De kerstfair in het Synagogepad op 22 november was een daverend succes. Het kleinschalige evenement werd druk bezocht en de betrokken ondernemers zijn enthousiast.

Op donderdagavond 22 november was al vanaf het plein te merken dat er in het centrum iets gaande was; live kerstmuziek was al vanaf daar te horen. De dwarsstraat op de Singel, het Synagogepad, was 's avonds na koopuren nog gezellig verlicht en drukbezocht. De kerstfair, georganiseerd door Bell'Abitare en Pondarosa Flowers was een groot succes. "Iedereen genoot duidelijk van die heerlijke kerstsfeer," aldus Jannette Kranen, eigenaresse van Bell'Abitare.

Zelfs rond kersttijd is het zelden zo druk in de dwarsstraat. De ondernemers schakelden al hun personeel in om de klanten goed van dienst te kunnen zijn, en moest er toch gewacht worden, dan kon dat onder het genot van een glaasje glühwein of een kopje koffie, een koekje van Bakker Bart en live kerstmuziek. De tent met hapjes, drankjes en muziek leek veel mensen te trekken; ook toevallige voorbijgangers sloegen wat lekkers niet af en bleven even snuffelen.

De hele dag werd er hard gewerkt om het Synagogepad in kerstsferen te brengen zodat de bezoekers 's avonds de volledige ervaring zouden krijgen en het droge maar ijskoude weer maakte het helemaal af. De prachtige kerstopzet was echter niet alleen voor de kerstfair; tot eind december zal het straatje zo blijven. Zo kan iedereen nog genieten van de gezelligheid tot het einde van de kerstperiode.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie