Nijkerkse toren heeft dringend stemmen nodig

8 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

Mooiste toren staat niet meer op eerste plaats

NIJKERK - Er zijn dringend nieuwe stemmen nodig voor de Nijkerkse toren in de strijd om de mooiste toren van Nederland. Maandagmiddag 8 oktober had de O.L.V. toren van Breda 8242 stemmen. De Nijkerkse toren is naar de tweede plaats gezakt met een stemmenaantal van 7603.

door Henk Brinkman

De verkiezing van de mooiste toren van Nederland wordt georganiseerd door het Raioprogramma De zondag van Hans van Willigenburg, dat iedere zondag wordt uitgezonden op Radio 5. De columnist van de Stad Nijkerk, Harry Hamstra - die wekelijks een prikkelende column schrijft onder het pseudoniem Cactus - begon in Nijkerk een actie om stemmen te werven voor de in zijn ogen mooiste toren van Nederland, de witte toren van Nijkerk. Geen wonder, want hij is praktisch onder die toren geboren.

Zijn column leidde ertoe dat de Nijkerkse toren uit het niets de top-3 binnenwandelde. Met stip. En gedurende enige tijd de eerste plaats bezette.

De stembussen worden woensdagavond 10 oktober gesloten. Ieder die de Nijkerkse toren een warm hart toedraagt, moet dus iedereen in zijn kennissenkring ertoe oproepen om ook op de Nijkerkse toren te gaan stemmen. En als een Nijkerker zelf nog niet heeft gestemd, wordt het tijd dat nu te gaan doen. Stemmen kan op www.rkk.nl, zoek de link De mooiste toren, klik op Stemmen en stem dan op Nijkerk.

Via facebook kan ook worden gestemd. Ga naar , www.facebook.com/nijkerkheeftdemooiste. Daar kan de 'like'button worden aangeklikt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie