Workshops bij het Internetcafé voor senioren

27 september 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Het Steunpunt Welzijn Ouderen Hoevelaken heeft een wekelijks internetcafé. Senioren kunnen daar terecht met al hun vragen over computer- en internetgebruik. In het najaar organiseert het internetcafé twee workshops

Tijdens een workshop wordt aan een groep van ongeveer 10 personen een vaardigheid uitgelegd. Ook oefent u er zelf mee. Als u over een eigen laptop beschikt wordt u verzocht deze mee te nemen. Op donderdag 25 oktober a.s. van 10:00 tot 11:30 is er een workshop 'maken van een digitaal adressenbestand'. Bij deze workshop is het handig als u uw papieren adresboekje meeneemt.

Op donderdag 15 november is er vervolgens een workshop 'kerstkaarten maken'. U kunt zich voor één van beide workshops aanmelden, maar ook voor allebei, wat handig is, als u uw kerstkaarten wilt versturen.

Heeft u belangstelling dan kunt u zich aanmelden bij Sigma, telefoon 033-2474830. Er is een beperkt aantal plaatsen. Per workshop is er ruimte voor vier personen zonder eigen laptop. Voor deelname aan deze workshops is een bijdrage van 3 euro verschuldigd, inclusief koffie/thee. De workshops vinden plaats in recreatiezaal ,,De Kopperhof'', Sportweg 25 te Hoevelaken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie