Decorette Nijkerk eindigt bij laatste vijf

26 september 2012 om 00:00 Ondernemend

De genomineerden hebben de afgelopen tijd bezoek gehad van een vakjury. Deze vakjury heeft de laatste vijf bedrijven beoordeeld. De winnaar werd afgelopen maandag bekend gemaakt.

NIJKERK - Tijdens de jaarlijkse Decorette Conventie Dag, vorige week maandag, werd de definitieve uitslag bekend gemaakt in de verkiezing ‘Decorette van het Jaar’.

door Maureen van Goethem

Ruim vijf jaar na start werd het bedrijf van broer en zus Heinz en Annette Ros genomineerd voor Decorette van het Jaar. Het bedrijf is verdienstelijk bij de laatste vijf geëindigd en heeft in het bijzonder hoge punten gescoord op assortiment, presentatie en servicegerichtheid.

De nominatie gebeurde op basis van een aantal punten, zoals presentatie en aankleding van de winkel, algehele uitstraling, servicegerichtheid en breedheid van het assortiment. ,,Wij werden in augustus al de beste van Oost-Nederland en nu zitten we wel bij de vijf beste van Nederland. Wij zijn enorm trots op deze nominatie. Wij feliciteren Decorette Raamsdonkveer met hun verkiezing. Wij gaan voor de titel van volgend jaar!’’

In deze vijf jaar is de collectie zonwering, raamdecoratie, behang, vloerbedekking, gordijnen en woonaccessoires behoorlijk uitgebreid. Daar is gelukkig nu ook de ruimte voor, nadat het bedrijf in juni 2010 verhuisde naar een groter pand op de huidige locatie. Tegen alle verwachtingen in, vanwege de huidige economische crisis, gaat het goed met het Decorette Ros. ,,Door de inzet, gemotiveerdheid en doortastendheid van onze medewerkers zijn we zover gekomen.’’

Kleur

Decorette Ros is een sfeervolle all-in-one woonwinkel, waar je alle producten kunt combineren en waar je veel ideeën kunt opdoen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De winkel is vol kleur voor het interieur. Kleur in verf, behang, stoffen, zonwering en vloerbedekking. En kleur in decoratieve verlichting en woonaccessoires.

De service en kwaliteit van de vertaalt zich onder andere door gemotiveerde en vakkundige medewerkers en sfeervolle presentaties. Ook nieuwe producten worden ruim gepresenteerd. En niet te vergeten worden stoffeer- en montagewerkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd.

u Ros Zonwering & Decorette, Langestraat 13, Nijkerk. Tel. 2463648. www.roszonweringendecorette.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie