Groot Hoevelakens Smurfen BBQ

30 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Op zaterdag 15 september 2012 organiseert Grand Café De Haen, in samenwerking met Keurslager Steltenpool, een 'Groot Hoevelakens Smurfen BBQ' op haar terras op De Brink in het centrum van Hoevelaken. ,,Het initiatief kwam van de Smurfen Crew die op woensdag 4 juli zo succesvol was in het tv-programma 'Zomer in Gelderland' en daar duizend euro voor Grace Home binnen haalde. Na de uitzending op TV Gelderland werd het idee geboren om bij een barbecue nog eens gezellig na te babbelen'', vertelt uitbater Cor Horst.

De barbecue van € 10,= p/p is zeer vriendelijk geprijsd en voor kids tot 12 jaar wordt zelfs maar de helft berekend. De uitgebreide BBQ, die verzorgd wordt door Keurslager Steltenpool, bestaat uit o.a. saté, worstjes, filetlapjes, shaslick, brood, salades, sausen, botervis, zalm en garnalen. Er moet wel vooraf bij De Haen of Steltenpool ingeschreven worden. ,,Omdat we geen idee hebben op hoeveel mensen we moeten rekenen. Het is niet alleen voor het Smurfen team en de India-gangers van Grace Home bestemd, maar ook voor hun familie en vrienden. En zelfs voor heel Hoevelaken. Op dit plein was tijdens 'Zomer in Gelderland' een enorm saamhorigheidsgevoel met veel enthousiast publiek. We willen er een leuk feestje van maken als slot van het buitenseizoen, iedereen is welkom'', besluit Cor Horst.

Deelnemers hoeven niet verkleed als smurf te komen, maar als er kinderen zijn die blauw geschminkt willen worden zijn er wel een paar dames aanwezig die dat graag voor hun rekening nemen.

Groot Hoevelakens Smurfen BBQ.

Zaterdag 15 september 2012 vanaf 17:00 uur.

Terras De Haen, De Brink, Hoevelaken.

Kosten € 10,=, voor Kids tot 12 jaar € 5,=.

Inschrijven bij De Haen of Keurslager Steltenpool.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie