Nederlandstalig meezingfeest in partycentrum 't Koetshuis

31 maart 2018 om 07:41 lokaal

NIJKERK In partycentrum 't Koetshuis aan de Spoorstraat in Nijkerk, kunnen liefhebbers zondag 22 april vier uur non-stop genieten van maar liefst veertig Nederlandstalige top artiesten tijdens de tv-opnames van Toppers van Oranje.

Vinzzent, Grad Damen, Peter Beense, Arno Kolenbrander, Colinda en Daisy, Marco de Hollander, Marlous Oosting, Danny Terp, DuoNL, De Hollandios, De Wannebiezz, Stanley Hazes, New Timeless, en nog veel anderen staan op het programma. De opnames van Toppers van Oranje beginnen om 14.00 uur en duren tot 18.00 uur, met non-stop live muziek.

Vaste presentator van Toppers van Oranje is Ivo Franklin, die momenteel zelf een bescheiden hitje scoort met het nummer Tweestrijd. Nieuw is dat Ivo Franklin vanaf zondag 22 april zal worden bijgestaan door co-host Nathalie Boszhard, nichtje van Carlo en Ron Boszhard.

De entree bedraagt 10 euro online en 12,50 euro aan de kassa van Partycentrum 't Koetshuis in Nijkerk. Tickets bestellen kan via www.toppersvanoranje.tv of via www.ticketpoint.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie