Toch skeelerbaan in Nijkerk

9 juli 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Tijdens de afgelopen raadsvergadering is er door de gemeente Nijkerk besloten om een Skeelerbaan te realiseren.

De skeelerbaan wordt gerealiseerd op het terrein van Handbalvereniging Voice achter sporthal Watergoor. Uit overleg met Voice is gebleken dat samenwerking en onderlinge afstemming over het gezamenlijke terreingebruik goed mogelijk zijn, waarmee beide sporten prima op 1 terrein te combineren zijn. De gemeente Nijkerk heeft positief op de plannen gereageerd. Door lobbyen, goede gesprekken en hier en daar wat goede wil is besloten de skeelerbaan te realiseren. Op deze manier maken wordt efficiënt gebruik gemaakt van de openbare ruimte, wordt de veiligheid van de skeelerende kinderen gegarandeerd en kan er ook kostendeling plaatsvinden tussen de beide verenigingen.

De skeelerbaan heeft een lengte van ca. 230 meter. Het middenterrein bestaat uit twee handbalvelden

De baan biedt ook aan volwassenen voldoende ruimte om technische training te krijgen envoor te breiden voor het schaatsen op ijsbanen tijdens bochttrainingen.

De aanleg van de baan start na de zomer en de opening wordt verwacht in oktober/november van dit jaar. Tegen die tijd is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen op deze prachtige locatie. SSVN en Voice zullen gezamenlijk de feestelijke opening organiseren.

Meer informatie: www.ssvn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie