Na de zomer start verkoop eerste woningen en kavels

8 juli 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Na jaren van overleg en plannen maken, is het bijna zover. De schetsontwerpen voor de eerste woningen zijn klaar. Woensdagavond 4 juli kregen inwoners van Nijkerkerveen een exclusief voorproefje van de woningen die gebouwd gaan worden in de nieuwe wijk De Bunt. Met name veel jonge Veenders toonden interesse in de starterswoningen.

In de nieuwe wijk De Bunt komen in totaal 69 woningen en een aantal woonwerk- en bedrijfskavels in de verkoop. Er is een gevarieerd aanbod van woningen. Voor starters zijn er koopwoningen in de prijsklasse vanaf 170.000,- en er worden zes sociale huurwoningen gebouwd. Verder is er de keus uit rijwoningen, drie-onder-een-kapwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels waar men zelf een huis op bouwt.

Gevarieerd woningaanbod en vrije kavels

Benieuwd naar het eerste aanbod aan woningen in Nijkerkerveen? Neem dan een kijkje op de website: www.woneninnijkerkerveen.nl. Hier vindt u de eerste schetsontwerpen van de verschillende woningen. Op een plattegrond is de verkaveling aangegeven, ziet u waar welke woningen komen en waar de vrije kavels liggen. De gemeente Nijkerk verkoopt de vrije kavels. De woningen worden straks door een makelaar verkocht..Zodra de makelaar is geselecteerd en de verkoopprijzen definitief zijn vastgesteld, gaan de eerste woningen en kavels in de verkoop. Dit zal na de zomervakantie zijn.

Interesse?

Maak via www.woneninnijkerkerveen.nl interesse voor een woning of kavel kenbaar door het registratieformulier in te vullen.Geïnteresseerden worden automatisch op de hoogte gehouden van het belangrijkste nieuws en de ontwikkelingen.

Renovatie Van Dijkhuizenstraat en Nieuwe Kerkstraat

Onlangs is de renovatie van de Van Dijkhuizenstraat en de nieuwe Kerksraat met de omwonenden besproken. De straten worden vernieuwd en voorzien van rode fietssuggestiestroken om de veiligheid voor fietsers te verbeteren. Daarnaast wordt de mening van bewoners gevraagd over de inrichting van de kruising met de Schoolstraat. Tot maandag 9 juli aanstaande kunnen zij reactieformulieren indienen die via www.nijkerk.eu te downloaden zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie