Gratis cursussen voor vrijwilligers

24 juni 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Vrijwilligers zijn onmisbaar. Dat geldt voor vrijwel alle verenigingen, stichtingen en andere organisaties die zich bezig houden met welzijnswerk, natuur, sport, cultuur en zorg. Vandaar dat de Gemeente Nijkerk vrijwilligers een extraatje aanbiedt: zij kunnen gratis een cursus naar keuze volgen.

De cursussen worden gegeven bij Landstede Educatie in Nijkerk, in de periode van september 2012 tot december 2012. Door subsidie van de gemeente worden de cursussen gratis aangeboden. De cursussen helpen vrijwilligers hun werk gemakkelijker of beter te doen. De inhoud is volledig toegespitst op vrijwilligerswerk en daardoor heel herkenbaar. Een cursus duurt 4 tot 8 weken, met een wekelijkse bijeenkomst van circa 2,5 uur. Dit zijn de cursussen: Computergebruik basis (Windows en Word 2007), Word+ (2007), Excel (2007), Coaching en intervisie.

Meer informatie over deze cursussen en inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij uw organisatie (bestuur/vrijwilligerscoördinator) of Sigma. Voor de workshops geldt een maximum van 12 personen. Omdat er veel deelnemers worden verwacht wordt geadviseerd het inschrijfformulier zo snel mogelijk in te vullen en te sturen naar Sigma, Wendy van Wee, Oosterstraat 7, 3862 BH Nijkerk, telefoonnummer: 033-2474830.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie