Dineren voor het goede doel in De Haen

20 april 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De komende maanden kunnen gasten in Grand Café en Partycentrum De Haen in Hoevelaken dineren voor het goede doel. Cor en Ans Horst hebben een 3-gangenmenu samengesteld voor € 25,-. Van elk verkocht menu gaat € 5,- naar het weeshuisproject Grace Home in India. Het Grace Home 3-gangen diner bestaat uit een groentebouillon geserveerd als cappuccino, gevolgd door varkenshaas verpakt in perkament. Afsluiter van het menu is citroen sorbetijs begeleid door kletskoppen framboos.

Cor en Ans steunen met dit initiatief ook hun dochter Sary (16). Zij gaat samen met 24 andere jongeren deze kerstvakantie naar India om het weeshuis Grace Home af te bouwen en op te trekken met de kinderen. Met de verkoop van het Grace Home menu hoopt het stel ook een bijdrage te kunnen leveren aan dit project.

Het weeshuisproject Grace Home is een initiatief van de Protestantse Gemeente 'de Eshof' uit Hoevelaken. Veel mensen uit de Hoevelakense gemeenschap dragen dit goede doel een warm hart toe. Dankzij alle bijdragen kan het weeshuis worden afgebouwd, krijgen de kinderen beter onderwijs en krijgen jong en oud hier en daar de kans om elkaar te ontmoeten.

Meer informatie: www.gracehome.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie