Nieuwe directeur SRO

8 april 2012 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT/NIJKERK - De SRO, de Amersfoortse organisatie die in deze regio veel sportaccoomodaties beheert en exploiteert, heeft een nieuwe directeur.

Met ingang van 1 juni 2012 treedt Jancor de Boer aan als directeur-bestuurder van NV SRO. Hij volgt dan Guido van den Boorn op, die deze functie waarneemt.

De 51-jarige Jancor de Boer woont in Amersfoort. Sinds 2009 was hij werkzaam als directeur bij de vereniging Mezzo in Bunnik. Mezzo komt op voor de belangen van mantelzorgers, organisaties die mantelzorgers ondersteunen en lokale en regionale organisaties die intensieve vrijwilligerszorg inzetten.

Jancor de Boer begon zijn carrière als groepsleider voor mensen met een verstandelijke handicap. Daarna was hij onder meer als regiodirecteur werkzaam voor de Osiragroep in Amsterdam en directeur van Yellowpoint, een adviesbureau op het gebied van diversiteit en zorg voor allochtonen.

De Raad van Commissarissen heeft Jancor de Boer ter benoeming voorgedragen aan de aandeelhouders van NV SRO vanwege zijn ervaring met overheidsorganisaties en organisaties actief in het maatschappelijk middenveld. Daarnaast beschikt Jancor de Boer over de juiste kwaliteiten om als nieuw boegbeeld voor de organisatie te opereren te midden van ons werkveld: gemeenten, maatschappelijke organisaties en de consumenten die gebruik maken van de door ons beheerde voorzieningen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie