Week van het Christelijke Boek 'Een open boek'

12 maart 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Van woensdag 14 tot en met zaterdag 24 maart 2012 wordt de Week van het Christelijke Boek gehouden bij Boekhandel Den Hertog. Dit jaar luidt het thema: 'Een open boek- over vriendschap in christelijke boeken'.

Gratis actieboek

Voor deze speciale week is er een actieboek, geschreven door Rien van den Berg met als titel: 'Aslander'. Bij aankoop van 12,50 euro aan boeken, ontvangt de klant dit geschenk.

Het actieboek vertelt een intrigerend verhaal. Een veerboot loopt met een schok vast op het wad. Aan een tafel op het tussendek zitten vijf mensen. Tussen hen in ligt een krant. 'Politie staakt onderzoek', meldt de kop. Eén van de vijf aan tafel, was bevriend met het slachtoffer van het misdrijf. Hij vraagt de andere vier dringend of ze verder willen gaan waar de politie gestopt is. Hij vestigt zijn hoop vooral op Lammert Aslander, dominee in een crisis.

In het actieboek komen de verschillende aspecten van de biografie van de schrijver bij elkaar: bloemrijke taal, een goed verhaal, een inhoud om over na te denken, maar vooral leesplezier. Aslander is het begin van een jaarlijks te verschijnen detective-serie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie