Tien kampioenen bij ponyclub De Waaghalsjes

5 maart 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Het achterliggende wedstrijdseizoen indoor dressuur en springen voor pony's is voor de leden van ponyclub de Waaghalsjes zeer succesvol verlopen. De selectie wedstrijden van de kring Zuid-West Veluwe leverden maar liefst 6 kampioenstitels op voor dressuur en 2 kampioenstitels voor springen voor de ponyclub uit Hoevelaken.

Bij dressuur werd Lizanne de Bruin kampioen met Flaim (Klasse B categorie A/B), Jorinde de Bruin werd kampioen met zowel Damiro (Klasse B categorie C) als Flaim (Klasse L2 categorie A/B), Sercola Guariento met Iris (Klasse L2 categorie C), Pleun Bosman met Illimitado Iris (Klasse L2 categorie D/E) en Manon van de Pol met Vito (Klasse M2 categorie D/E). Bij springen werd Elize van de Mheen kampioen met zowel Tweety (Klasse L categorie B) en Sunshine (Klasse L categorie C).

Verschillende leden waren vervolgens afgevaardigd naar de Gelderse kampioenschappen. Daarbij zagen 2 amazones, na eerst kringkampoen geworden te zijn, ook kans om de titel Regiokampioen van Gelderland en Flevoland in de wacht te slepen. Jorinde de Bruin behaalde deze titel met Damiro in de Klasse B, Categorie C en Elize van de Mheen met Sunshine in de Klasse L, Categorie C.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie