Licht- concept by PowerLight

15 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

Ook sollicitaties zijn op dit moment in volle gang. Dat betekent dat het goed gaat met het bedrijf. “Wij hebben vorig jaar voor uitbreiding van ons klantenbestand gezorgd en dat gaan wij dit jaar zeker weer doen,” aldus Edwin. “KeyLight gaat verder de internationale markt op, met de presentatie op de beurs in april in Duitsland.”

NIJKERK - Eigenaar/oprichter van PowerLight en KeyLight, Edwin Overduin (40), is ruim 12 jaar begonnen met het bedenken van verlichtingsconcepten voor de retail. PowerLight bedenkt concepten voor kantoorpanden, winkels en andere bedrijven. KeyLight is producent van lichtproducten. Waar het twaalf jaar geleden eigenlijk begon met drie personeelsleden is het bedrijf vandaag uitgegroeid tot ruim twintig personeelsleden.

door Maureen van Goethem

PowerLight bedenkt veel concepten voor kleine en grote projecten, winkels en winkelketens, maar ook bij de mensen thuis, nieuwbouw of verbouw. “Licht en kwaliteit vinden de mensen belangrijk. Maar ook efficiency en design. Deze drie factoren bepalen of een plan succesvol is of niet,” gaat Edwin verder. “Wij zijn de schakel tussen de opdrachtgever, architect, installateur. Zelfs verlichting in huis door middel van totale aansturing via bijvoorbeeld Domotica, hebben wij al jaren ervaring.”

Innovatief

Een van de producten die gepresenteerd worden in de showroom van PowerLight is Barrisol. Dit product heeft geperforeerde folies die het geluid absorberen en hinderlijke geluiden in openbare en private ruimtes verminderen. Deze folie zal de weerklank in een ruimte verminderen en de verstaanbaarheid verbeteren.

Edwin: “Barrisol kan toegepast worden in openbare plaatsen zoals musea, luchthavens, kerken, restaurants. Eigenlijk overal waar geluidscomfort noodzakelijk of gewenst is. De folie kan toegepast worden op plafond of wand, 2D of 3D.” Voor het krijgen van bepaalde sferen is het ook mogelijk om beelden en video’s te projecteren op de folies en daarachter lichtbronnen in verschillende kleuren te gebruiken.

Tenslotte heeft het bedrijf licht als specialisme. Licht is creativiteit. Onze lichtadviseurs gebruiken verschillende technieken om tot de juiste kleur, beleving en intensiteit te komen. “Wij denken mee over het totale lichtplan, waardoor het uiteindelijke resultaat volledig wordt bepaald.”

u PowerLight. Patroonstraat 11, Nijkerk. Tel.: 033-2462643. www.power-light.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie