Goud voor turnster NGV Excelsior

6 februari 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De turnsters van NGV Excelsior Nijkerk hebben tijdens de 1e wedstrijd te Barneveld laten zien wat zij konden. Zo werd er in de categorie instap niveau 11 een gouden medaille gewonnen door Ellen van Asperen.

In dezelfde categorie werd Marije van Bloemendaal net 4e en Paula van de Poll behaalde een keurige 9e plek. Bij de dames jeugd niveau 8 werden de volgende plekken behaald: Cheyenne te Braak werd 4e, Kelly van Hamersveld werd 16e, Demi Klappe werd 17e en Anouk de Vries werd 21e. In de categorie pupil 1 werd Dominique Meijer 7e en Lotte Bouw keurig 11e voor beide turnsters hun eerste wedstrijd. In laatste categorie pupil 2 werden Esmee Krijkamp 6e, Marit van Arkel 7e, Joelle ten Napel 8e, Ilse van Ramshorst 9e, Janne van Meerveld 13e en Romee van de Beek 18e.. Keurige resultaten behaald door de meiden op hun 1e wedstrijd in de 5e Divisie ..

In de 4e Divisie was het voor Eefje Bokkers alweer haar 2e wedstrijd in Nijmegen. We hadden hard getraind naar deze wedstrijd, maar helaas verliep niet alles zoals het hoorde. Met een keurige oefening op balk waar zij helaas 1x vanaf viel met de arabier op balk was dit haar beste toestel. Eefje haalde een 22e plek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie