Bloemen Voor Thuis

8 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

“Alleen iedere donderdag zal de webshop geopend zijn. De gehele dag kunt u bestellen van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat en vrijdag tussen 17.00 - 19.00 uur worden de bloemen thuis bezorgd. ,” vertelt Renske.

NIJKERK - Renske van Galen, eigenaresse van Mea Flora in de Catharinastraat in Nijkerk is een nieuw maar zeker leuk initiatief begonnen: Bloemen Voor Thuis. Op donderdag 9 februari wordt het nieuwe bedrijfsonderdeel ‘Bloemen Voor Thuis’ actief. Een webshop waarin zij een ruim assortiment snijbloemen aanbiedt, die rechtstreeks van de veiling in Aalsmeer komen. Verser kan niet. De webshop kan alleen worden gebruikt door inwoners van de gemeente Nijkerk en directe omgeving.

Door Maureen van Goethem

Bloemenvoorthuis.com is dus een webshop opgericht voor consumenten die genieten van bloemen. Het assortiment is zeer breed en zal bestaan uit seizoensgebonden producten.

De webshop is ingedeeld in productgroepen, bijvoorbeeld rozen. Daarin wordt weer onderscheid gemaakt in grote of kleine rozen, steellengtes en natuurlijk vele kleuren. “Het is echt bedoeld voor mensen die van bloemen houden, die elke week een verse bos van 20 stelen op tafel willen hebben staan met een goede kwaliteit. En het wordt gebracht en klant kan direct pinnen.”

Bloem van de maand

Elke maand is een andere bloem de ‘bloem van de maand’. In februari is het een rode roos. Red Naomi is een grootbloemige roos van de Hollandse kwekerij Porta Nova. “Er is ook nog een leuke introductieactie: Registreer, bestel en maak tot en met 12 april kans op een waardecheque van 250,00 Euro,” aldus Renske. De waardecheque is besteedbaar bij Mea Flora, waar op 17 april de loting plaatsvindt. Het is wel zo dat hoe vaker u besteld, hoe meer kans u hebt.

Iedere maand verschijnt een nieuwsbrief. Daar staan leuke weetjes en verzorgingstips in. “Mensen hebben een garantie: Alle bloemen die geleverd worden zijn kraakvers. Als de bloemen binnen 7 dagen weg zijn, dan krijgt men het gewoon vergoed.”

Op 8 oktober 2009 opende Renske haar winkel in de Catharinastraat. Mea Flora is naast bloemenwinkel, bij uitstek een cadeauwinkel. Niet alleen kunt u terecht voor een luxe verpakte roos, maar ook een prachtig samengesteld boeket of een mooie decoratie.

u Mea Flora.

Catharinastraat 5-7, Nijkerk.

Tel. 033-2452224.

www.meaflora.nl

www.bloemenvoorthuis.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie