Jury Business Event start beoordeling kandidaten

23 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Dieter van de Castel, notaris bij Veldhuizen, Beens en van de Castel, tevens juryvoorzitter van het Business Event gemeente Nijkerk, ontving afgelopen week het juryboek uit handen van Dolly van den Akker. Van den Akker is een van de voordrachtcommissieleden die in de afgelopen maanden intensief is bezig geweest om voorgedragen kandidaten, die meedingen naar de titel 'Onderneming van het Jaar 2012', te beoordelen.

In de komende periode zal een deskundige jury de ondernemingen in het juryboek toetsen aan diverse criteria om zo tot het benoemen van de genomineerden te komen. In de categorieën Jonge ondernemer/-neming, MKB en Detailhandel en Industrie en Dienstverlening blijven uiteindelijkper categorie drie genomineerde bedrijven over die meedingen naar de Award tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Regardz Hart van Holland.

Het Business Event vindt plaats op maandag 2 april. Voor informatie en het reserveren van entreekaarten kunt u kijken op de website van de organisatie: www.businesseventnijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie