DJ battle van start

13 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op donderdag 22 december zal dan eindelijk de veel besproken Dj battle gaan plaats vinden in jongerencentrum Chill-Out op deze avond zullen een aantal dj's muziek ten gehore brengen aan het toegestroomde publiek en aan een vakkundige jury, die de jonge dj's gaat keuren op hun talent. Voor de winnaar van deze Dj battle ligt er een mooie prijs in verschiet hij mag namelijk op zaterdag 24 december zijn draaikunsten vertonen op het feest Electica meets Urban House wat zal plaats vinden in de Laak in Nijkerkerveen.

De jury die bestaat uit 2 zeer professionele DJ's. Mr.Millow bekend van o.a. TMF in the mix maar ook zeker geen onbekende in de Nijkerkse dance scene en het tweede lid van de jury is de wereld bekende Markov Defect deze Dj gaat de hele wereld over om zijn sound aan zijn fans ten gehoor te brengen.

Voor degene die nog mee wilt doen aan de battle er zijn nog plekken vrij, dus als je mee wilt doen stuur dan even een mailtje naar lars@jongerenwerknijkerk.nl of bel naar 033-2585256

Donderdag avond 22 december 20.00 Jongerencentrum Chill-out

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie