Maximale winst volleybalvrouwen NVC

12 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Het eerste damesteam van NVC speelde in Hattem tegen de dames van HVV. In voorgaande wedstrijden werd door de tegenstander veel gescoord door middel van prikballen en korte ballen achter de blokkering. Afgelopen week hebben de dames dan ook hard getraind om een nieuw verdedigingssysteem onder de knie te krijgen. Dit bleek effect te hebben op de wedstrijd.

De eerste set begon NVC met een lichte voorsprong, maar met het einde van de set in zicht begon de concentratie af te nemen. De set is uiteindelijk wel gewonnen door NVC met een stand van 27-25.

NVC speelde niet haar beste wedstrijd. Dit was misschien toe te schrijven aan het feit dat de dames zich ook bezig hielden met de nieuwe verdedigingsposities. Toch hebben de dames de winst naar zich toe weten te trekken. De tweede set werd gewonnen met een stand van 25-22, de derde set met een stand van 25-23 en de vierde set met een stand van 25-18.

De komende weken staan er geen wedstrijden voor de dames op het programma en kan het team zich storten op de nieuwe verdedigingsposities. De eerstvolgende wedstrijd staat gepland op 7 januari, om 15.00 uur in Sporthal Corlaer, tegen HSC 3 uit Hierden.