Nieuw personeel tankstation de Vanenburg

29 november 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Van Doorn & Top en Proson Ermelo hebben op proef met elkaar samengewerkt bij de inzet van mensen met een visuele arbeidsbeperking. Dat is zo goed bevallen, dat de samenwerking nu officieel is vastgelegd. De medewerkers van Proson zijn nu gastvrouw/heer bij het Essostation Vanenburg op de A28 ter hoogte van strand Nulde. Kees Top, directeur van Tankstation Van Doorn & Top, is blij met de samenwerking. ,,Het is mooi om te zien dat de medewerkers van Proson zoveel plezier hebben in het werk.''

Naast het schoonmaken van de toiletten, zijn de medewerkers ook het aanspreekpunt voor klanten. Kees Top is erg tevreden over de inzet van de medewerkers van Proson. Waar hij vroeger klachten over vieze toiletten kreeg, is dit nu verleden tijd. Daarnaast zorgen de nieuwe medewerkers voor een vrolijke noot op de werkvloer en staan ze klaar om vragen van klanten te beantwoorden.

Het gaat allemaal lekker soepel en daarbij zorgt Proson zelf voor de coaching van haar medewerkers. Hierdoor heeft Kees Top vertrouwen in Proson. ,,Het is mooi om op deze manier een bijdrage te leveren aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen'', aldus Top. Hij spoort andere werkgevers aan dit ook te doen.

De Proson medewerkers hebben het erg naar hun zin op hun nieuwe werkplek. Ze hebben aansluiting bij de vaste kern van Esso medewerkers. Het liefst werken ze veel langer door op een dag, omdat het een gezellige werkplek is. Met zulk personeel wordt een toiletbezoekje aan het tankstation wel erg leuk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie