Smits Stoffering tien jaar

23 november 2011 om 00:00 Ondernemend

Smits Stoffering heeft in de showroom een uitgebreide collectie raamdecoratie, zonwering, harde en zachte vloerbedekking van A-merken en ondervloeren.

NIJKERKERVEEN - Op 27 november 2001 is woning- en projectstofferingsbedrijf Smits Stoffering officieel begonnen vanuit het woonhuis van Alex Smits. Echter, de zaken gingen goed en op 4 oktober 2007 werd een fraaie showroom aan de Talmastraat in Nijkerkerveen geopend. In de tussentijd is Smits Stoffering nog verder gegroeid naar een buitengewoon bloeiend bedrijf. Ook in de grote projecten, particulier en zakelijk, laat het bedrijf positieve sporen achter.

door Maureen van Goethem

Nieuw op de markt zijn PVC vloeren. “Deze vloeren zijn nu nog redelijk onbekend in de privésector maar wij hebben het wel in de showroom,” vertelt Alex. “PVC vloeren komen uit de zakelijke sector waar deze vloeren vanwege de levensduur veel gebruikt worden.” Het is een kunststofproduct dat, net zoals laminaat, bestaat uit stroken, maar beter, sterker en zwaarder dan gewoon laminaat. “Er zijn veel verschillende soorten PVC vloeren. Door verschillende dessins aan te bieden, kunnen wij iedere klant voorzien van een prachtige nieuwe vloer,” aldus Jindra.

Voor een PVC vloer (maar ook andere vloeren) is een geëgaliseerde vloer noodzakelijk. Ook dit kan bij Smits. “Voor een ieder is het van belang om, voordat de uiteindelijke eindvloer gelegd wordt, de ondervloer goed onder de loep te laten nemen door een deskundige. Het is immers niet altijd met het blote oog te zien of een ondervloer voldoet aan de gestelde eisen voor het aanbrengen van de gekozen eindvloer.”

Ook nieuw in het assortiment is Balsan Silvercare, een tapijtbescherming op basis van zilverionen. Balsan maakt textiele vloerbedekking. Met deze bescherming wordt de strijd aangegaan met bacteriën, huisstofmijt en nare luchtjes. Jindra: “Uit een recent onderzoek van de Duitse Astma en Allergie Bond blijkt dat een tapijt beter is voor een allergisch persoon dan een gladde, harde vloerbedekking. Het blijkt zelfs dat mensen die tapijt in hun slaapkamer hebben liggen minder vatbaar zijn voor allergieën. Daarnaast verbetert tapijt de akoestiek.”

Jubileumfeest

In de periode van donderdag 24 november t/m vrijdag 2 december viert Smits Stoffering het jubileum met een leuke actie. Meer informatie hierover in de advertentie in deze krant.

uSmits Stoffering. Talmastraat 10a in Nijkerkerveen. Tel.: 033-2572525. www.smits-stoffering.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie