De visie van Bleeker Vision

9 november 2011 om 00:00 Ondernemend

“Ik kijk eerst hoe het bedrijf werkt en ga daarna direct aan de slag,” aldus René Bleeker. Hij neemt alle wensen die worden ondergebracht in een programma dat doet wat de klant wil mee en uiteraard ten alle tijden aan te passen is. “Het belangrijkste is dat er goed geluisterd wordt naar de eindgebruiker,” gaat Bleeker verder. “Die eindgebruiker namelijk werkt hoogstwaarschijnlijk dagelijks met dat stukje software en het moet niet zo zijn dat het niet werkt. Dus luisteren is allereerst het belangrijkste.” Ook kijkt Bleeker of het wenselijk is dat de nieuwe programma’s, applicaties of databases worden gekoppeld aan bestaande systemen.

HOEVELAKEN - Voor kleine en grote bedrijven is het vaak lastig om een softwarepakket te vinden dat perfect aansluit op de behoeften van de organisatie. Voor deze bedrijven ontwikkelt Bleeker Vision software op maat. Wanneer het gaat om het ontwikkelen van software of applicaties bent u bij René Bleeker, eigenaar van Bleeker Vision Software & Fotografie aan het juiste adres.

door Maureen van Goethem

Websites

Naast het bouwen van programma’s houdt Bleeker zich ook bezig met maken van websites, webwinkels en blogs voor het MKB. Deze websites zijn makkelijk door de klant zelf te onderhouden. Voorbeeld is de website van de Volksuniversiteit Hoevelaken. “Ik ontwerp de websites zelf, lever het ook wel af met foto’s en tekst, maar daarna kan de klant door middel van CMS de website zelf bijhouden.”

Fotografie

Bleeker leidt de Fotokring Hoevelaken, een groep enthousiaste volleerde hobbyfotografen die te pas en te onpas, maar voornamelijk in het weekend, op pad gaan om te fotograferen. Daarnaast komen zij wekelijks bij elkaar om over fotografie te praten met als doel om van elkaar te leren. In dit kader is Bleeker ook gestart met fotografie voor bedrijven. Dit kunnen complete bedrijfsreportages zijn, websitefotografie maar ook productfotografie en meer. “Een goede foto zegt iets over een bedrijf. Over visie, de mensen of de locatie. Het is een manier de bedrijfsidentiteit te laten zien en te vergroten. Dat is telkens weer een uitdaging.”

“Ik werk graag snel, met korte lijnen en ik ben heel flexibel. Ik zie graag tevreden klanten, die niet perse aan mij gebonden zijn, maar die wel op een later moment makkelijk terugkomen.”

Bleeker Vision.

www.Bleeker-Vision.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie