WervelScan® bij Frans Poorter

5 oktober 2011 om 00:00 Ondernemend

,,Dit apparaat wordt toegepast in de sportgeneeskunde en verbeeldt de exacte positie van de wervelkolom op een matras, zonder uitstoot van enige straling. Dat klinkt allemaal bijzonder maar hoe werkt een dergelijke scan eigenlijk? Frans Poorter: ,,U gaat rechtop staan voor de eerste scan en daarna op een bed liggen voor de tweede scan. Met behulp van een zogenaamde muis wordt de ruggengraat gescand. Dan laat de WervelScan®binnen enkele seconden een helder beeld zien van uw wervelkolom en uw juiste ligpositie; het resultaat is direct zichtbaar.’’ Dit maakt de aanschaf van een nieuw matras met de juiste ondersteuning een stuk eenvoudiger. En dat sluit weer aan bij de hoge kwaliteit van het advies op maat van Frans Poorter Slaapcomfort. ,,Het is zelfs zo dat we vanwege de enorme hoeveelheid mensen die afgelopen weekend naar de winkel kwamen, dat we zaterdag tussen 10 en 17 uur, wederom de WervelScan® inzetten. Hiervoor zult u wel een afspraak moeten maken via onderstaand telefoonnummer of via de mail info@poorterslaapcomfort.nl. Wij verheugen ons op uw komst.’’

NIJKERK - Afgelopen vrijdag en zaterdag was het een volle bak bij Frans Poorter Slaapcomfort op het Verlaat in Nijkerk. Reden was de mogelijkheid de rug gratis te laten scannen met behulp van een grote muis. Reeds velen hebben al gebruik gemaakt van een speciale service van Frans Poorter Slaapcomfort: een vrijblijvend advies met behulp van de WervelScan®.

door Maureen van Goethem

IntelliGel®

Het bekende matrassenmerk Ekornes uit Noorwegen,heeft een aantal nieuwe Svane® matrassen op de markt gebracht. Deze matrassen zijn voorzien van IntelliGel®.

De IntelliGel®neemt druk van uw lichaam weg, waardoor u bij het liggen nog nauwelijks drukbelasting voelt. Het matras laat schouders en heupen tot het gewenste niveau wegzinken terwijl romp en benen in de juiste positie gedragen worden. De verhouding tussen de wegzakkende en de gedragen lichaamsdelen zorgt voor een optimale horizontale lijn. De denkbeeldige lijn die in zijligging langs de ruggenwervel getrokken kan worden, loopt tot aan de hielen door.Svane® matrassen met IntelliGel® zijn ademend en antiallergisch.

Deze nieuwe matrassen zijn voor mensen die de hoogste eisen stellen als het gaat om ligcomfort, slaapkwaliteit en esthetiek.

Frans Poorter Slaapcomfort

Verlaat 6

Nijkerk

Tel. 033-2451332

www.poorterslaapcomfort-nijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie