Grote bloemschikshow bij Groei & Bloei

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op donderdag 29 september vindt er in de aula van het Groenhorst College in Nijkerk een unieke gebeurtenis plaats. Maar liefst vijf bloemsierkunstenaars zullen daar een doorlopende bloemschik-demonstratie geven. Aan de hand van het thema: ,,Groen en Boerenland'' maken zij originele schikkingen die het oog zullen strelen. En zij hebben er geen enkel bezwaar tegen als de toeschouwers hen tijdens hun werk op de vingers kijken.

Deze speciale avond is georganiseerd door Groei & Bloei, afd. Nijkerk / Hoevelaken en bestemd voor een breed publiek dat zich graag wil laten inspireren op het gebied van bloemsierkunst.

De medewerkende bloemisten / bloembinderijen zijn: Bloemarrangeur Mea Fora, Bloemenboetiek ,,Vergeet Mij Niet'' en Pondarosa Flowers, allen uit Nijkerk en Bloom-art Vera de Boer en Bloembinderij d'Oleander, beide uit Hoevelaken.

Een aantal bloemstukken worden na afloop verkocht en wellicht kan men ook een bloemstuk winnen, want na afloop- rond 21.30 uur- wordt er een verloting gehouden.

De demonstratie begint om 19.30 uur. Voor leden van Groei & Bloei is de toegang € 3,00 en voor niet/leden € 5,00, inclusief een consumptie en een lootje. Iedere bloemliefhebber is van harte welkom in het Groenhorst College aan de Luxoolseweg 1 in Nijkerk. Men kan parkeren op het terrein van de school.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie