Nijkerkse hooligan meldt zìch

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

ROTTERDAM/NIJKERK - Het speciale team van de politie dat de rellen bij de Kuip van vorige week zaterdag onderzoekt, heeft opnieuw twee verdachten aangehouden. De twee, een 22-jarige Nijkerker en een 29-jarige man uit Etten-Leur, hebben zichzelf bij het hoofdbureau van politie in Rotterdam gemeld nadat hun afbeeldingen op de website van de politie (www.politie-rotterdam-rijnmond.nl en www.RijnmondVeilig.nl ) waren getoond. Het aantal aangehouden verdachten komt hiermee op 11.

De politie zal vier nieuwe afbeeldingen van verdachten op de website plaatsen. Afhankelijk van het resultaat van deze actie zullen deze foto's ook worden getoond in het televisieprogramma 'Opsporing Verzocht'. Het gebruik van beeldschermen in de stad is hiermee tijdelijk uitgesteld.

Wie betrokken was bij de rellen en wil voorkomen dat zijn foto op internet, via billboards of via Opsporing Verzocht wordt vertoond kan zich vrijwillig melden bij de politie.

Oproep: Meer beeldmateriaal blijft welkom. Getuigen die zaterdagavond 17 september foto's of filmpjes van de ongeregeldheden of de protestmars hebben gemaakt, worden verzocht deze te uploaden via de site van de Nationale Recherche ( www.nationale-recherche.nl )

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie