Druk bezochte vrouwenavond bij Boekhandel Den Hertog

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - In samenwerking met Anne Westerduin en Janneke de Leede van Sestra organiseerde Boekhandel Den Hertog afgelopen donderdag een speciale vrouwenavond.

Aan de hand van het thema 'Ken jezelf' heeft Anne een lezing met zeer pakkende voorbeelden gegeven die voor veel herkenning zorgde. De workshop die Janneke presenteerde gaf inzicht in 'je eigen communicatieprofiel'. Aan de hand van een minitest kon een ieder nagaan waar haar communicatiekracht ligt. De 7 'talen' werden uitgelegd en toegelicht. Aan elke taal werd ook als voorbeeld een persoon uit de bijbel gekoppeld.

Er is zeer enthousiast gereageerd op deze activiteit en het aantal aanmeldingen was dan ook overweldigend. Daarom werd besloten een partytent achter de winkel op te zetten zodat ruim 65 dames konden deelnemen. Boekhandel Den Hertog overweegt om meer van dit soort avonden te gaan organiseren. De volgende activiteit is op zaterdagmiddag 22 oktober a.s. van 14.00-16.00 uur. Tijdens deze middag is de in Nijkerk bekende Mirjam van der Vegt aanwezig met haar nieuwe roman 'De laatste patiënt'.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie