De Oostermolen bezorgt ook thuis

28 september 2011 om 00:00 Ondernemend

Al weer een aantal jaren heeft De Oostermolen, het adres voor dierenvoer en alle verdere dierenbenodigdheden, een webshop. In deze webshop kunt u alles wat uw honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels en reptielen nodig hebben, bestellen. “In combinatie met onze winkel kunnen wij bijna alles leveren. Wat wij niet standaard in ons assortiment hebben kunnen wij bijna altijd voor u bestellen.”

NIJKERK - Dick en Bettina Mulder van Dierenspeciaalzaak De Oostermolen hebben naast hun winkel op de Nieuwstraat ook een webwinkel.

door Maureen van Goethem

Categorie

In de webshop zijn de eerste categorieën gesorteerd op huisdier. U klikt op één van die categorieën en vervolgens verschijnt een overzicht waar u een keuze kan maken. Als u op een artikel klikt vind u een klein stukje informatie over het product. U kunt de voorraad inzien, zelf de gewenste aantallen aangeven, bestellen en direct veilig afrekenen. “Na een paar dagen kan het worden opgehaald of op vrijdagochtend worden thuisbezorgd.”

De Oostermolen bezorgt alle soorten dierenvoeding en dierenbenodigdheden aan huis. Dat is gratis in het bezorggebied Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken en u betaalt geen bezorgkosten bij een bestelling vanaf vijftig euro. “Het heeft alleen maar voordelen. Nooit meer sjouwen met zware zakken. Geen parkeerproblemen. Geen lange wachtrijen bij de kassa. Vanuit uw luie stoel winkelen wanneer u wilt, zeven dagen per week 24 uur per dag,” zegt Dick.

Vast moment

“We bezorgen wel altijd op een vast moment: op vrijdagochtend. Zijn er echter nog producten die u niet kunt vinden, dan zoek ik het graag voor de klanten op.”

Dierendag

Omdat 4 oktober dit jaar op dinsdag valt en de kinderen dan natuurlijk naar school moeten, viert De Oostermolen zaterdag 1 oktober alvast dierendag in de winkel. “Net als voorgaande jaren nodigen we de kinderen weer uit om bij ons te komen knutselen.

Op zaterdag 1 oktober kunnen kinderen met of zonder begeleiding van ouders, een pindakrans of -slinger maken. Je kon opgeven tot 25 september maar vraag even na of er nog een plekje is.”

Dierenspeciaalzaak De Oostermolen

Nieuwstraat 6

Nijkerk

Tel.: 033-2454718

www.oostermolen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie