Hulp bij het kiezen van een goed bed

31 augustus 2011 om 00:00 Ondernemend

De ontwikkelingen in beddenland staan gelukkig niet stil. Integendeel. Er is volop keuze, maar welk slaapsysteem is nu het beste? Om overdag goed te presteren is een goede nachtrust erg belangrijk. Jacqueline: “Mensen weten vaak niet hoe en waar ze moeten beginnen en daar willen wij ze graag mee helpen,” gaat Jacqueline verder. “Daarnaast willen wij de mensen graag bewust maken van het feit, dat een goed bed belangrijk is voor iedereen die overdag uitgerust, geconcentreerd en fit wil zijn.”

NIJKERK - Paul en Jacqueline Kaatee zijn in Nijkerk inmiddels geen onbekenden meer. In september is het al weer drie jaar geleden dat hun winkel ‘Slapen doe je zo...’ in Home en Lifestylecentrum De Havenaer open ging.

door Maureen van Goethem

Paul en Jacqueline hebben al bijna 30 jaar ervaring in slapen. Daardoor kan je zeker zeggen dat zij alle vakkennis in huis hebben om u aan een goede nachtrust helpen. “Slapen is ons vak en wij willen iedereen van een goed slaapcomfort voorzien, zeker gezien de tijd die men in bed doorbrengt.”

Goed slapen is heel erg belangrijk en wat mensen vaak vergeten is dat de levensduur van je matras een grote rol speelt. “Gemiddeld staat er zo’n tien jaar voor de levensduur van een matras en drie tot vijf jaar voor een hoofdkussen,” vertelt Jacqueline. “Ongemerkt wordt deze vaak ruim overschreden. Bedenk wel dat het uw eigen gezondheid en lichaam is die u het aandoet. Op tijd verfrissen en vernieuwen is daarom ook belangrijk.” Het dekbed waar je onder ligt, bepaalt zo’n 80% van je lichaamswarmte. Daarom is een goed advies in bedlinnen ook erg belangrijk.

Bij Slapen doe je Zo... vindt u de betere merken boxsprings en matrassen. Jacqueline en Paul ontvangen u graag voor een persoonlijk advies op maat. “Wij hebben diverse testprogramma’s om samen met ons op úw gemak een goed bed samen te stellen en daar nemen we graag alle tijd voor. Slapen op maat.”

Paul en Jacqueline willen waarmaken wat ze beloven, een van de voordelen van een klein familiebedrijf. “Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is.” Slapen doe je Zo... is specialist op het gebied van bedden, matrassen, hoofdkussens, dekbedden en dekbedovertrekken. “Alles wordt vakkundig door ons eigen personeel bij u thuis afgeleverd en gemonteerd.”

Slapen doe je Zo...

De Havenaer

Ampèrestraat 3

Nijkerk

Tel. 2465316

www.slapendoejezo.nu

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie