Van Schooten 0-1; Liefhebber 1-1; Van Axel-Dongen 2-1; Zechiël 3-1; Lam 3-2; Van Axel-Dongen 4-2, 5-2; Aydin 5-3

23 februari 2011 om 00:00 Voetbal

NSC speelde zaterdag tegen koploper Xerxes DZB een prima partij. De thuisploeg won verdiend, maar moest tot het uiterste gaan om het lager geklasseerde NSC met 5-3 te verslaan.

NSC kwam zelfs verrassend aan de leiding, maar nog voor rust kwam Xerxes terug. Na rust bezweek NSC uiteindelijk onder de aanvallende druk van de koploper. Toch bleef NSC in het spoor en bleef het tot het einde spannend, al was een gelijkspel niet verdiend geweest. Het werd een doelpuntrijk duel met twee voetballende ploegen, die het publiek vermaakten. NSC verloor echter wel met 5-3.

Zaterdag wacht NSC weer een zware klus, want dan moeten ze op bezoek bij GVVV uit Veenendaal. De Nijkerkers hebben echter aangetoond dat ze, ondanks de lage klassering, voor geen enkele tegenstander bang (hoeven te) zijn. Wellicht kunnen ze in Veenendaal wel voor een verrassing zorgen door één of meerdere punten mee naar Nijkerk te nemen. Het duel tussen GVVV en NSC begint om 14.30 uur.