Ziengs Schoenen ‘de beste’

24 november 2010 om 00:00 Ondernemend

Ziengs verkoopt damesschoenen voor elke gelegenheid van merken als Esprit, S. Oliver en Timberland, Gabor. Voor heren biedt Ziengs zowel sportieve als geklede schoenen, van gerenommeerde merken als Mc Gregor, Van Bommel, Floris van Bommel, Van Lier en Timberland.

NIJKERK - Ziengs Schoenen is ook in 2010 uitgeroepen tot beste Schoenenwinkelketen van Nederland. De medewerkers van Ziengs Nijkerk kunnen dan ook met trots zeggen dat ze werken bij een winkel die al vier jaar op rij deze prijs in ontvangst mag nemen. Ziengs staat bekend als een kwaliteitsschoenenwinkel met een uitstekende service en een schoenenwinkel voor het hele gezin met een historie van meer dan 64 jaar. Het bedrijf heeft inmiddels 77 schoenenwinkels, waaronder een digitale.

Ook op het gebied van kinderschoenen biedt Ziengs onderscheidende merken voor de leeftijd vanaf 1 jaar. Een aantal exclusieve kinderschoenmerken heeft zich al aan Ziengs Schoenen verbonden, zoals het Italiaanse kwaliteitsmerk Stones & Bones.

Vorige maand heeft Ziengs haar 77e winkel in Nederland geopend. Geen gewone winkel, maar een webwinkel om naast de fysieke winkels ook online te kunnen winkelen. Via www.ziengs.nl wil Ziengs een nieuwe groep klanten aan kunnen spreken, maar ook meer service kunnen leveren aan bestaande klanten.

De webshop biedt de mogelijkheid om de gehele collectie online te bestellen en te laten bezorgen. Ook kunnen klanten ervoor kiezen om de schoenen in de winkel op te halen. Binnen twee dagen ontvangt de klant de bestelling op het gewenste afleveradres.

Momenteel heeft Ziengs een speciale actie in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. In samenwerking met Edukans stelt Ziengs Schoenen 100.000 schoenendozen beschikbaar om kinderen in ontwikkelingslanden een uniek cadeau te geven. Kinderen kunnen meehelpen door een schoendoos te versieren en te vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in arme landen. De schoenendozen gaan naar Albanië, Irak, Kenia, Malawi, Moldavië en Oeganda.

De schoenendozen worden door partnerorganisaties van Edukans uitgedeeld aan de meest kansarme kinderen in een van deze landen. Meedoen? Haal een schoenendoos en actiefolder op bij Ziengs Nijkerk of een van de andere Ziengs winkels in Nederland. Kijk voor meer informatie over de actie op www.edukans.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lisanne van Berkel via tel. 0592 -379 379 of mailen: l.vanberkel@ziengs.nl

u Ziengs Schoenen Nijkerk is gevestigd aan de Singel 40, 3861 AE, Nijkerk. Tel. 033-2453841.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie