Lustrum bij Van de Veen

10 november 2010 om 00:00 Ondernemend

In het ‘oude’ pand groeide het bedrijf uit zijn voegen. ,,We proberen wel de sfeer die we daar hadden, in dit pand weer terug te brengen. Op de oude locatie zaten we vaak met een tekort aan parkeerplaatsen en de aanvoer van materialen. Dat bleek niet echt geweldig te zijn. Toen kwam dit op ons pad. Al met al zijn we uitgegroeid tot een professionele tegelspeciaalzaak’’, aldus Johan.

NIJKERK - Tegelstudio Nijkerk bestaat vijf jaar. Daar komt nog bij dat het bedrijf onlangs is verhuisd naar een nieuw onderkomen aan de Ampèrestraat 16. Kortom; reden genoeg om eens feestelijk uit te pakken. En dat gaat gebeuren! Het feestje zal worden gevierd op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 november. Tegelstudio Nijkerk is vijf jaar geleden met twee personen begonnen, Johan en Wichard. Nu werken er zes mensen waaronder Johan’s vrouw Bea en hun zoon Jordi

door Maureen van Goethem

In het nieuwe pand bevinden zich twee etages met een ruimer assortiment wand- en vloertegels. Op de begane grond vindt u enorme ladekasten met vloertegels. Ook wandtegels zijn in volle glorie te bewonderen.

Op de etage zijn een aantal studio’s ingericht. Daar kunt u ideeën opdoen over bijvoorbeeld uw badkamer of toilet. Ook hier aan de wanden de laatste trends op wandtegelgebied. Omdat de showroom diverse keren per jaar aangepast wordt kunt u er verzekerd van zijn dat het aanbod ook up-to-date blijft. De huidige wandtegels hebben zoveel sfeer en uitstraling dat u ze met alle plezier in al uw kamers kunt toepassen, compleet in stijl met de rest van uw woning of bedrijf.

Advies

Het uitkiezen van wand- en of vloertegels is geen dagelijkse bezigheid. In combinatie met de nieuwe of bestaande badkamer of keuken geeft de Tegelstudio advies over het merk en type tegel dat u het beste kunt aanschaffen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid en scherpe prijzen. ,,Wij kunnen de tegels bij u leggen of plakken, waardoor u bij ons alles kunt laten verzorgen. Ook voor vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres.”

Tijdens de jubileumdagen, die Johan graag de drie dolle dagen noemt, krijgen de klanten 25% jubileumkorting op alle wand- en vloertegels (met uitzondering van natuursteen en sanitair).

Drie dolle dagen

Dus: Wanneer u wand- of vloertegels nodig heeft, gaat u dan op één van deze drie dolle dagen naar Tegelstudio Nijkerk. U bent van harte welkom.

uTegelstudio Nijkerk. Ampèrestraat 16, Nijkerk. Tel. 033-2450885. www.tegelstudionijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie